Bulinele colorate au „lipici” la pitici

Pasteluri sau vibrante, cu inspirație din desene animate, natură sau din forme geometrice, copiii iubesc culorile. Sunt cea mai simplă și creativă soluție pentru a schimba oricând aspectul unei camere în funcție de vârstă și personalitate și se adaptează oricărui tip de mobilier. Implicaţi copiii în alegerea culorilor şi folosiţi detalii creative precum stickere sau modele făcute cu şablonul. Colorați și distrați-vă în câțiva pași simpli!

Alegeți nuanțe vii, vesele, ce pot fi combinate ușor cu tonuri de alb simplu sau nuanțat! Noi am ales verde fistic (S2-01), combinat cu galben, oranj, bleu și lila. Culori cu intensitate medie, echilibrate, numai bune pentru camera unei fetițe de doi ani.  Iuliana, specialistul DURAZIV în tehnica aplicării, a asortat un model jucăuș, cum altfel, folosind șabloane pentru buline și stickere cu fluturași! 

 
camera copil cu buline faza1
 

pont colorare

Pentru mai multe idei, găsiți aici o multitudine de combinații cromatice pentru camere de copii.

Grad de dificultate: mediu

Durata: 7-8 ore

Materiale necesare:
- Bandă adezivă de hârtie de 1 - 1,5 cm lățime  
- Hârtie adezivă pentru modele
- Vopsea superlavabilă cu Kauciuc DURAZIV ColorPRO 
- Amorsă concentrată cu Kauciuc 
- Trafalet cu păr scurt (pentru modele)
- Trafalet cu păr lung (pentru amorsă și baza peretelui)
- Pensulă subțire, pentru retușuri
- Creion & Cutter & Ruletă
- Creativitate și răbdare

 
 
camera copil cu buline faza2


Pasul 1 
Decupați cu cutterul cercuri de diferite dimensiuni pe bucățile de hârtie adezivă și lipiți-le pe perete la o distanță mică una de alta. Aplicați vopsea lavabilă în interiorul decupajelor, lăsați-o să se usuce două-trei ore și dezlipiți apoi cu grijă, astfel încât să nu stricați modelul.

 

pont colorareLipiți câteva stickere decorative, dacă se poate 3D, pentru a da viață modelului. Le găsiți în magazinele de bricolaj sau pe site-uri home&deco. Nouă ne place Bee Stick!

 


camera copil cu buline faza4


Pasul 2
Pentru bulinele colorate măsurați cu ruleta o bază de aproximativ zece centimetri. Încadrați această bandă folosind benzile adezive - o să vă ajute să vă delimitați mai bine zona de lucru și să nu amestecați culorile. Lipiți bucățile de hârtie adezivă și, cu ajutorul trafaletului cu păr scurt, aplicați vopseaua.

camera copil cu buline faza1
camera copil cu buline faza2
camera copil cu buline faza4