Colorare computerizată

colorare computerizata ColorPro Selecta

DURAZIV ColorPRO

Pentru o paletă de culori variată, DURAZIV ColorPRO a lansat sistemul de nuanţare profesional pentru vopsele superlavabile şi tencuieli decorative. Aveţi la dispoziţie 524 de culori, de la diverse tente de alb şi pasteluri diafane, la culori medii şi super-saturate pe care le puteţi combina în mii de variante. Pentru un plus de inspiraţie, consultaţi secţiunea SELECTA!.

Sistemul de nuanţare computerizată este disponibil în cele peste 100 de Centre de colorare din ţară. Pigmenţii originali asigură o stabilitate îndelungată a culorii, iar bazele de nuanţare DURAZIV ColorPRO cu Kauciuc sunt produse premium de finisaj – cu grad superior de lavabilitate şi acoperire perfectă, în două straturi. Pentru exterior, puteţi opta pentru Vopsea lavabilă de exterior cu Kauciuc Clima Protect, TDS cu Kauciuc Clima Protect, TDS Standard cu Silicon, VDS cu Kauciuc.

Pont! Pe suprafeţele puternic însorite alegeţi o culoare cu Y peste 35% (Y este coeficientul de reflexie a luminii, trecut sub fiecare culoare, în partea dreaptă).