Lecţia de geometrie

 

model geometric birou burda

 

Vreți să scoateți din anonimat un perete, dar stilul office nu vă permite prea multă culoare? Vă dăm noi soluția.

Puteți îmbina o nuanță puternică de gri, asociată adesea cu înțelepciunea și intelectul, cu un alb imaculat într-un model geometric dinamic, sobru şi, în acelaşi timp, de mare impact.

 

Grad de dificultate: mediu – dificil
Durata: maxim o zi
Materiale necesare:
- Șmirghel abraziv
- Ruletă
- Nivelă
- Bandă adezivă de hârtie de 0,5 - 1 cm lățime
- Trafalet cu păr scurt
- Vopsea superlavabilă cu Kauciuc DURAZIV ColorPRO S5-19 
- Amorsă concentrată cu Kauciuc 

Pasul 1: Pasul cel mai important în cazul acestui model este pregătirea desenului și încadrarea lui pe suprafața dorită. Trasați liniile pe perete cu mare atenţie, folosindu-vă de ruletă şi nivelă pentru a fi siguri că sunt drepte.  

pont colorare

Alegeţi un perete de mari dimensiuni, preferabil cât mai puţin acoperit de mobilă, pentru a lăsa desenul să „respire”.  Pentru un impact maxim, alegeţi peretele diametral opus intrării.

Pasul 2: Folosiți benzile adezive de hârtie pentru a construi modelul dorit.

pasul 2 colorare perete birou model geometric

Pasul 3:  Acoperiți peretele, în prealabil amorsat corespunzător, cu o vopsea lavabilă de calitate în două straturi. Pentru noul sediu Burda, am folosit vopseaua superlavabilă cu Kauciuc DURAZIV ColorPRO S5-19, o nuanță distinsă, masculină, de gri-albastru, perfectă pentru un birou de companie.

Pasul 4: La câteva minute de la aplicarea vopselei, dezlipiţi cu mare atenţie benzile de hârtie şi folosiţi o pensulă mică pentru eventuale retuşuri.

pasul 3 colorare perete model geometric