Mici proiecte, mari efecte!

Ne plac micile schimbări de decor, aşa că vă propunem un proiect simplu, de weekend, care sigur va pune în lumină, la propriu, orice colţ din casă.

Lucrurile mărunte ne fac viața mai frumoasă, aşa că ne-am gândit să vă arătăm cum puteți face singuri o lampă originală, cu doar câteva bile de lemn şi DURAZIV Email acrilic satinat. Aveţi la dispoziţie 17 culori şi vă mai trebuie doar un strop de inspiraţie pentru a le combina cât mai ingenios.

lampa cu led


Iată de ce aveți nevoie:
 
produse de la ikea pentru lampa
 


Pasul 1: Aplicați un strat de grund acrilic de impregnare pentru lemn pe bilele decorative și lăsați-le la uscat timp de câteva ore. În felul acesta, stratul de finisaj se va prinde mult mai bine și va avea un aspect mai uniform.


Bine de știut:
După ce ați dat bilele cu grund, prindeți-le în bucle de ață, ca apoi să le puteți agăța. Astfel, stratul se va usca mult mai ușor.

Pasul 2: După ce s-a uscat stratul de grund, vopsiți  bilele cu email acrilic satinat Duraziv fără miros – găsiți aici toate nuanțele.colorare bile

Pasul 3: La final, după ce s-a uscat vopseaua, înșirați bilele colorate pe cablu.  Nu vă mai rămâne decât să montați lampa și... să fie lumină!

lampa cu bile

 

 

 

lampa cu led
produse de la ikea pentru lampa
colorare bile
lampa cu bile