Aranjare

Ordonează

Filtre

Categorie

Categorie

Inspirație

Literele de lemn, un accesoriu potrivit pentru orice spațiu
Meșteriți sănătos!
Stilul caleidoscop pentru un apartament șic
Idei Urbane, un proiect îndrăzneț despre București
Camera copiilor - sfaturi utile de amenajare
Nunțile anului 2015: aranjamente și culori
Un neamț, despre meșterii din România: Sunt creativi și pricepuți
NӒSTE – un cuib prietenos cu păsările
Ruxandra Radian Verona, fondatoarea COMBIC: Stilul scandinav, nevoia de calm din mijlocul unei lumi agresive
Casa ta - un mediu sănătos de creștere
Imaginație și creativitate în camera copilului preșcolar
Raze de culoare de la DURAZIV
Camera copilului tău e gata de școală?
Vernisaj la tine acasa
3 idei de folosire a pietrei naturale la interior
3 idei creative pentru un Halloween memorabil
Camere colorate pentru adolescenți cu personalitate
5 idei de amenajare pentru o cameră cu doi copii
Sfaturi utile pentru o bucatarie impecabila
Factorul Y sau cum alegem corect culorile pentru fațadă
Ce gust are roșu?
4 idei de transformare a mobilierului Ikea
Tonuri neutre - cum le combinăm?
Transformă locul de luat masa de la birou, ca să te simți ca acasă!
Dungile, secretul unei amenajări cu personalitate
Militari Residence - un altfel de proiect
O idee de bricolaj pentru un weekend colorat
Mici proiecte, mari efecte!
Vinurile bune se păstrează în rastele personalizate
IMM Köln: tendințele în design interior pentru 2016
Produse inovative - antimucegai
DURAZIV STANDARD Antibacterian mai alb, mai igienic, mai sănătos
Pereții iubesc culoarea, dar la fel de mult și un model aparte! Îi poți personaliza rapid cu șablonul "Birch Forest" de la StenCilit.
Pe vremea bunicilor, cuierele tip „pom” erau nelipsite din orice casă.
Cum putem recicla în mod creativ ambalajele de email acrilic Duraziv Fără Miros!
3 culori care îți taie pofta de mâncare. La propriu!
Electrocasnice colorate pentru o bucătărie cu personalitate
30 de ani de culoare cu Cartela Jubileu
Zugrăvește fără trafalet și obții un perete cu aspect de tapet!
Faianța albă prea anostă? Nu și dacă este combinată cu chituri colorate
Când vine vorba despre amenajarea bucătăriei, cei...

Inspirație Duraziv pentru orice proiect de design interior

Designul interior este arta de a îmbina estetica și funcționalitatea în spațiile în care trăim și lucrăm. E un domeniu care cere precizie, atenție la detalii și, mai presus de toate, materiale de calitate. 

Duraziv îți vine în ajutor cu o gamă de produse ce răspund tuturor cerințelor de design interior, asigurând transformări spectaculoase, de durată, ce pot fi folosite atât pentru renovarea spațiilor de acasă, de la birou, din școli și grădinițe, din spitale, din zonele unde te distrezi (magazine, restaurante, locuri de joacă, săli de sport, etc), chiar și din spațiile de depozitare sau în perimetrul exterior – curți, grădini, patio, balcoane etc.

Diversitatea ofertei Duraziv este impresionantă, oferind soluții de design interior pentru fiecare colț și suprafață a interioarelor tuturor tipurilor de spații și clădiri. De la adezivi puternici și mortare, până la vopsele durabile și finisaje deosebite, orice renovare sau proiect nou își găsește soluția potrivită în portofoliul Duraziv. Fiecare dintre produsele noastre a fost dezvoltat special pentru a îndeplini toate standardele de siguranță, eficiență și randament ce sunt așteptate de la orice lucrare de interior.

 

Design interior cu Duraziv ColorPRO

Dincolo de funcționalitate, culoarea este sufletul oricărei încăperi. Paleta Duraziv ColorPRO este soluția de design interior pe care ți-o oferim pentru a obține culoarea pe care ți-o dorești, dar și pentru a garanta calitatea și siguranța după aplicarea vopselelor Duraziv. 

Datorită celor 524 de culori din paletarul Duraziv ColorPRO și serviciului profesional de colorare computerizată din Centrele de Colorare Duraziv, poți obține mii de nuanțe, ca să te joci cu tonuri și contraste ce creează atmosfera perfectă în locuință.

Alege Duraziv ColorPRO pentru soluții complexe și performanță în orice proiect de design interior!

 

Design interior eco-friendly 

Fiecare detaliu contează, iar calitatea aerului din locuință nu face excepție. 

Gama Duraziv FĂRĂ MIROS® etichetată Ecolabel te asigură că procesul de renovare nu va afecta confortul tău, ca tu să te bucuri de noul design fără inconveniente și mai ales fără Compuşi Organici Volatili nocivi. Folosind gama Duraziv FĂRĂ MIROS® renovezi rapid, fără a afecta sănătatea persoanelor cu sensibilități sau alergii respiratorii.

În plus, renovările nu mai sunt doar despre estetică, ci și despre responsabilitate. Produsele Duraziv sunt eco-friendly, respectând mediul înconjurător, iar materialele și tehnologiile folosite subliniază un angajament ferm față de un viitor durabil.

 

Revitalizarea obiectelor vechi

Dacă ești un iubitor de reciclare și îți dorești să aduci la viață obiecte vechi, produsele Duraziv sunt partenerul perfect. Cu ajutorul vopselelor și a finisajelor noastre speciale, poți transforma un obiect aparent banal într-o bijuterie de design. De exemplu, poți da o nouă viață unei mese vechi de lemn, vopsind-o într-o nuanță vibrantă sau aplicând un finisaj antichizat, pentru un aspect clasic.

Fiecare obiect cu istorie poate fi adus la viață cu produsele Duraziv. Îmbogățește-ți spațiul cu piese unice, transformate și revitalizate, fără a compromite starea sau autenticitatea lor.

 

Design interior – Texturi și Finisaje

O încăpere devine cu adevărat specială când texturile și finisajele sunt alese cu grijă. Duraziv te invită într-o lume unde posibilitățile sunt infinite, unde fiecare suprafață poate fi transformată într-o operă de artă. De la finisajele mate până la cele lucioase, ai la dispoziție tot ce e necesar pentru a-ți proiecta spațiul interior în funcție de personalitatea și de gustul tău.

 

Concluzie

Oricine poate reînnoi, reinventa și revitaliza spațiul din jurul său cu Duraziv. Fie că ești un profesionist, fie că ești doar un pasionat de design interior și îți dorești o transformare radicală sau doar o reîmprospătare, soluțiile Duraziv sunt gata să te susțină. Pas cu pas, spațiul tău se va transforma în locul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Cu paleta noastră bogată de culori, produsele de înaltă calitate și soluțiile eco-friendly, posibilitățile sunt infinite, visele devin realitate, iar designul interior atinge perfecțiunea. Alege calitatea, alege Duraziv!