De unde cumpăr?

Click pe JUDEȚUL dorit și se afișează adresele centrelor.

 1. Alege Județul de unde cumperi

 2. Identifică partenerii din listă

 3. Vino la adresă pentru a cumpăra

De unde cumpăr produsele Duraziv?

Am adus produsele Duraziv mai aproape de tine, în aproape fiecare magazin cu specific de construcții din România, dar și în câteva puncte din Republica Moldova. Cu o rețea extinsă de distribuție și cu o prezență consolidată pe piața materialelor construcții, achiziționarea produselor Duraziv devine o experiență facilă și plăcută în fiecare magazin unde se vând materiale de construcții din orașul tău.

Selectează județul tău folosind harta intuitivă și mergi la unul dintre partenerii noștri de tip magazin construcții din zona respectivă.
Poți avea parte de experiența serviciilor Duraziv și în centrele de colorare Duraziv ColorPRO.
De asemenea, găsești gama noastră de produse și în rețeaua de bricolaj Leroy Merlin.

 

Cumpără de la partenerii locali

Partenerii noștri reprezintă liantul dintre produsele Duraziv și profesioniștii sau clienții care au nevoie de calitate în orice lucrare. Ei sunt ambasadorii calității și profesionalismului pe care îl promovăm, având rolul esențial de a transpune valorile și standardele Duraziv în fiecare colț al țării.

 

Prezenți în diverse județe din România, distribuitorii locali și magazinele de  construcții sunt partenerii noștri de încredere, gata să îți ofere consultanță, soluții personalizate și produse de top pentru construcții și finisaje.

 

Am clădit cu aceștia relații de lungă durată bazate pe încredere și rezultate, din care clienții Duraziv au doar de câștigat. Colaborările cu distribuitorii oficiali Duraziv sunt în plină expansiune, an de an aducând mai aproape de tine rezultatele pionieratului Duraziv.

 

Vino în Centrele de Colorare Computerizată Duraziv 

În cele peste 100 de Centre de cClorare Duraziv din țară poți personaliza orice culoare în nuanța dorită. Datorită tehnologiei computerizate de nuanţare profesională pentru vopsele şi tencuieli decorative, în fiecare dintre aceste centre ai posibilitatea de a alege și de a combina culorile exact așa cum îți dorești.

Peste 500 de culori diferite sunt disponibile și pregătite pentru procesul de colorare computerizată, tehnologia de ultimă oră fiind unul dintre standardele Duraziv. 

Caută cel mai apropiat punct cu  specificul „magazin construcții” din orașul tău și verifică dacă este și Centru de Colorare Compurerizată Duraziv, Personalul nostru calificat te așteaptă într-unul dintre aceste centre pentru a nuanța vopselele sau tencuielile Duraziv în culoarea pe care ți-o dorești. 

 

Descoperă Rețeaua de bricolaj Leroy Merlin

Cei care obișnuiesc să se aprovizioneze din magazinele de bricolaj pot veni în oricare dintre magazinele Leroy Merlin pentru a achiziționa produsele Duraziv din toate gamele. Dacă ești un profesionist și ai un flux mare de lucrări sau ești un pasionat de proiecte DIY care dorește să își pună amprenta proprie în locuința sa, în rețeaua de magazine de construcții și bricolaj Leroy Merlin produsele Duraziv îți vin în ajutor.

Disponibilitatea produselor Duraziv în acest lanț de puncte de vânzare cu profil de „magazin construcții” asigură accesul simplu și ușor la produse de calitate pentru proiecte mari sau mici de construcții sau renovări. 

 

Duraziv în Republica Moldova

Faptul că produsele Duraziv se găsesc și în Republica Moldova subliniază angajamentul nostru de a servi oriunde industria de construcții și nevoia de calitate. Fiecare produs Duraziv care ajunge în orice punct de vânzare cu specificul „magazin construcții” din Republica Moldova poartă aceeași semnătură de calitate înaltă, gândită să satisfacă nevoile oricărei persoane interesate de domeniul construcțiilor noi sau renovărilor.