Categorii de produse

Produse și materiale de construcții

Duraziv și-a obișnuit clienții care apelează la materiale de construcții cu o calitate superioară a tuturor produselor fabricate. De la mortare, adezivi, tencuieli și până la amorse și vopsele, îți punem la dispoziție soluții complete și de calitate înaltă, pentru lucrări de toate tipurile.

Mai mult decât atât, toate produsele Duraziv sunt simplu de folosit, fiind potrivite atât pentru meșterii cu experiență, cât și pentru utilizatorii care își doresc să efectueze singuri renovări sau lucrări în propria locuință. Iată care sunt toate subcategoriile de produse – materiale de construcții și sisteme de soluții – pe care Duraziv ți le pune la dispoziție.

Placă din gips-carton cu aditivi adăugați în miezul de ipsos pentru reducerea gradului absorbţiei de apă, și înveliș din carton rezistent
Placă din gips-carton cu aditivi adăugați în miezul de ipsos pentru reducerea gradului absorbţiei de apă, și înveliș din carton rezistent
Vată minerală de sticlă fabricată conform normelor europene (EN 13162), cu performanțe termice și fonice deosebite. Se recomandă pentru izolațiile termice și fonice în toate tipurile de aplicații, fără ca saltelele de vată să fie supuse unor solicitări mecanice suplimentare. Rola de vată minerală de sticlă cașerată cu folie de aluminiu se montează cu folia de aluminiu orientată către interior (către zona caldă a încăperii), având rol de barieră de vapori. Recomandăm realizarea unei etanșeități continue a foliei de aluminiu, prin lipirea straturilor adiacente cu o bandă adezivă. λ = 0.040 W/(m*K)
Vată minerală de sticlă fabricată conform normelor europene (EN 13162), cu performanțe termice și fonice deosebite. Se recomandă pentru izolațiile termice și fonice în toate tipurile de aplicații, fără ca saltelele de vată să fie supuse unor solicitări mecanice suplimentare. λ = 0.040 W/(m*K)
Adeziv și masă de șpaclu cu fibre de armare – pentru lipire și armare polistiren expandat alb și grafitat
Adeziv ALB – pentru lipire polistiren expandat și vată minerală
Adeziv și masă de șpaclu, temperaturi scăzute – pentru lipire polistiren expandat
Adeziv și masă de șpaclu – pentru lipire polistiren expandat și vată minerală
DURAZIV AT 32 IARNA
Adeziv și masă de șpaclu, temperaturi scăzute iarna – pentru lipire polistiren expandat și vată minerală
Adeziv cu Kauciuc – pentru lipire polistiren expandat, grafitat, extrudat și vată minerală
Adeziv ALB pentru lipire polistiren expandat, grafitat, extrudat și vată minerală
Adeziv cu Kauciuc, silicon și fibre, pentru sarcini grele – pentru lipire polistiren expandat, grafitat, extrudat și vată minerală
Vată minerală bazaltică pentru fațade ETICS – plăci termoizolante, λ = 0.035 W/(m*K), CS(10)=15 kPa, TR=7.5 kPa
Vată minerală bazaltică pentru fațade ETICS – plăci termoizolante, λ = 0.036 W/(m*K), CS(10)=30 kPa, TR=10 kPa
Adeziv pentru gresie și faianță cu Kauciuc®, interior, clasa C1T
Adeziv pentru faianță și gresie cu Kauciuc®, interior și exterior, clasa C1T
Adeziv semiflexibil pentru plăci porțelanate cu Kauciuc®, interior și exterior, clasa C2TE
Adeziv ALB semiflexibil cu Kauciuc® pentru marmură, granit și piatră naturală, interior și exterior, clasa C2T

Utilizarea produselor Duraziv

Produsele Duraziv au o aplicabilitate extinsă, ele fiind concepute pentru a fi folosite într-o varietate largă de lucrări și proiecte din domeniul construcțiilor, în cadrul renovărilor sau noilor clădiri. Fie că vorbim despre dezvoltări imobiliare de amploare la care produsele sunt puse în operă de profesioniști, fie că vorbim despre proiecte mici de reparații, când un utilizator obișnuit dorește să își renoveze singur locuința, produsele Duraziv se ridică la înălțimea așteptărilor. 

Iată câteva exemple de proiecte, spații sau zone acoperite de diversele game de produse și materiale de construcții Duraziv:

După segment:

 • Lucrări pentru locuințe:
 •   –         case, apartamente, ansambluri rezidențiale – unde confortul, estetica, și durabilitatea sunt elemente cheie.
 • Lucrări pentru  spații non-rezidențiale:
  • comerciale (magazine, mall-uri) și birouri – unde rezistența la trafic și umiditate sunt importante; 
  • educație (școli, grădinițe, spitale, cabinete medicale, clinici, etc) și HoReCa (hoteluri, restaurante – zone de preparare alimente etc) – unde igiena și curățenia sunt esențiale, iar grupurile mari de oameni trebuie protejate de factori alergenici – de exemplu formaldehida, compus organic volatil COV ce provoacă iritații căilor respiratorii.

După tipul de spațiu:

 • Lucrări de zidire – ridicarea zidăriei din cărămidă, BCA.
 • Lucrări la exterior – protecția și decorarea fațadelor și gardurilor, realizarea aleilor, placarea piscinelor, protecția și estetica suprafețelor din lemn (foișoare, mobilier de balcon sau grădină, rame de fereastră) sau din metal (garduri, mobilier de curte, etc).
 • Lucrări la interior – finisarea și decorarea pereților și tavanelor cu tencuieli. 

După tipul soluțiilor:

 • FINISARE PEREȚI – realizare pereți din zidările, gips-carton & finisare cu tencuieli, gleturi, vopsea sau tencuieli decorative.
 • TERMOIZOLAREA FAȚADELOR – termoizolarea fațadelor cu vată minerală sau polistiren și adezivi și decorarea fațadelor cu tencuieli decorative
 • HIDROIZOLARE – în spațiile cu umiditate, precum băi, bucătării, SPA, piscine etc, realizarea de hidroizolații și turnarea de șape.
 • PLACĂRI CERAMICE sau cu piatră naturală – cu diverse dimensiuni de plăci, de la cele mici tip mozaic, până la cele mari, XL, utilizate pe pereți sau pardoseli – chiar și peste sisteme de încălzire în pardoseală.
 • SISTEME LEMN – protecția și decorarea suprafețelor din lemn la interior și exterior – supuse la condiții extreme de mediu, intemperii: mobilier de balcon sau grădină, garduri din lemn, căsuțe de grădină etc.

Produse pionierat Duraziv

Duraziv se remarcă prin implementarea de tehnologii inovatoare dezvoltate de echipa noastră, făcând accesibile produse fabricate îmbunătățite cu formule de performanță deosebită. Suntem pionieri în România în ceea ce privește formulele aditivate cu cauciuc sintetic (produse cu mențiunea Kauciuc®), primul producător atestat cu zero formaldehidă conform organizațiilor naționale și internaționale relevante (în timp, am dezvoltat Gama Duraziv Fără Miros), precum și pentru dezvoltarea de formule rezistente la condițiile meteorologice extreme (Gama Clima Protect®).

Categoriile de produse Duraziv

Gama diversificată de materiale de construcții Duraziv arată versatilitatea lor, acestea putând fi ajustate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui proiect. Aceste produse contribuie la crearea unor sisteme interconectate, oferind profesioniștilor din domeniul construcțiilor soluția optimă atât pentru lucrările  din clădirile noi, cât și pentru renovări.

 • Produse pentru fațade: adezivi ETICS – pentru polistiren și vată minerală, izolații din vată minerală
 • Produse pentru placare: adezivi și chituri placări ceramice
 • Rame PVC: profile și armătură pentru rame PVC
 • Produse pentru zidire și finisare: 
  • amorse mortare și produse speciale 
  • mortare zidire, tencuieli, tinciuri
  • finisaje gips-carton și zidărie – adezivi, chituri, tencuieli, gleturi
  • profile și accesorii gips-carton
  • șape
  • hidroizolații

Produse pentru vopsire și decorare: amorse, vopsea lavabilă, tencuieli decorative, lacuri, lazuri, grund, email.

Produse certificate ISO

Producția și managementul proceselor din cadrul Companiei Duraziv au un nivel de calitate superior, fiind atestate de sistemul de management  ISO 9001, iar preocuparea pentru mediu este atestată de sistemul de management ISO 14001.