Click pe JUDEȚUL dorit și se afișează adresele centrelor.

Te așteptăm în Centrele locale de colorare Duraziv 

 

Despre sistemul de nuanțare computerizată Duraziv ColorPRO

Duraziv și-a pus amprenta în domeniul finisajelor prin sistemul său de nuanțare profesional cu pigmenți de calitate, oferind un nivel de precizie și varietate care transformă orice proiect de amenajare într-o lucrare cu care să te mândrești apoi în cercul de prieteni. Sistemul permite obținerea unui spectru larg de culori, adecvat oricăror cerințe stilistice sau de design, fie că vorbim de spații comerciale și instituționale, fie că vorbim de spații rezidențiale.

Sistemul Duraziv ColorPRO a fost special dezvoltat pentru vopsele superlavabile și tencuieli decorative marca Duraziv. Grație acestuia, punem la dispoziție tuturor clienților noștri posibilitatea de a-și alege culoarea preferată din sistemul de colorare computerizată. Rezultatul este o vopsea de calitate –  bazele de nuanțare Duraziv ColorPro cu Kauciuc® fiind produse premium de finisaj, rezistente, cu grad superior de lavabilitate.

 

Despre paleta de 524 de culori

Diversitatea este cuvântul-cheie când vine vorba de paleta Duraziv ColorPRO. Fiecare culoare a fost concepută pentru a reflecta trendurile actuale în designul interior și exterior, asigurându-se că există o potrivire perfectă pentru fiecare proiect. De la tonuri subtile și pastelate, până la culori vibrante și ambițioase, paleta Duraziv ColorPRO cu 524 de nuanțe satisface cele mai pretențioase gusturi și stiluri. 

În funcție de preferințe, ai la dispoziție diferite tonuri de culori, pasteluri diafane, culori medii sau super-saturate ce pot fi combinate în mii de variante. Dacă preferi culoarea cerului la răsărit și ți-o dorești în locuință, sistemul de colorare computerizată Duraziv ColorPRO sigur te va ajuta să o obții.

 

Cum găsesc un Centru de colorare Duraziv în județul meu?

Dorința de a fi cât mai aproape de clienți a determinat Duraziv să își extindă rețeaua și parcul de mașini de colorat, ajungând să dețină în prezent peste 100 de centre de colorare în țară, acoperind 31 de județe din România. Dacă te întrebi „CUM găsesc un centru de colorare Duraziv?”, soluția este simplă și la îndemână. 

Vizitează pagina oficială Duraziv, folosește meniul de căutare, selectează județul sau orașul în care te afli și platforma îți va furniza imediat adresa centrului de colorare cel mai apropiat de tine.

Tot ce trebuie să faci este să mergi la adresa afișată în pagină, iar specialiștii Duraziv ColorPRO din centrul de colorare te vor asista pe parcursul întregului proces.

 

Produsele Duraziv pe care le poți colora 

Gama de produse Duraziv destinată colorării este gândită pentru a îndeplini cerințele cele mai înalte. Vopseaua pentru interior se distinge prin calitatea sa superioară, oferind o acoperire uniformă, durabilitate și rezistență la uzură. Pe de altă parte, vopseaua pentru exterior este formulată pentru a rezista în fața factorilor externi precum radiații UV, variații de temperatură sau umiditate. Fiecare produs este adaptat nevoilor specifice de aplicare și se poate nuanța în oricare dintre cele 524 de culori disponibile în paleta Duraziv ColorPRO, asigurând astfel un rezultat final impecabil.

În concluzie, cu Duraziv ești întotdeauna în pas cu inovația și cu stilul. Fie că ai nevoie să reînnoiești aspectul locuinței, fie că dai viață unui proiect, ai la dispoziție un arsenal de culori și produse de top și ești susținut prin rețeaua extinsă de Centre de Colorare Duraziv. Alege calitatea, alege Duraziv!