DURAZIV CLIMA PROTECT®

Duraziv Clima Protect® reprezintă o inovație în materie de protecție și finisare, oferind o soluție avansată pentru suprafețele care necesită rezistență la condiții meteo variate și un aspect estetic de durată. Combinând tehnologia modernă cu necesitățile practice ale utilizatorilor, această gamă de produse se distinge prin eficiența sa împotriva contaminării cu microorganisme, capacitatea de autocurățare și rezistență la variații de temperatură.

Beneficii

Tehnologie inovatoare cu Kauciuc® sau cu Nanopor: Produsele din gama Clima Protect® beneficiază, în plus, de o tehnologie inovatoare în formularea lor, care le conferă proprietăți superioare în comparație cu produsele tradiționale de același tip. Aditivarea cu Kauciuc® sau tehnologia Nanopor asigură o performanță de lungă durată și protecție împotriva factorilor de mediu agresivi.

Efect aqua-stop: Una dintre caracteristicile deosebite ale produselor Duraziv din gama Clima Protect® este efectul aqua-stop, care oferă o barieră eficientă împotriva pătrunderii apei în structura clădirii. Această proprietate contribuie la prevenirea daunelor cauzate de umezeală și infiltrări, menținând astfel integritatea suprafeței aplicate.

Autocurățare: Produsele pentru fațade Duraziv Clima Protect® sunt concepute să ofere o soluție de autocurățare, eliminând particulele de praf și murdăria în mod eficient. Caracterul hidrofob al compoziției permite perlarea apei la suprafață, iar picăturile rezultate adună și elimină particulele de praf prin alunecare. Acest aspect nu doar îmbunătățește estetica clădirii, dar contribuie și la menținerea curățeniei pe termen lung.

Rezistență la condiții meteo variate: Compoziția specială a produselor Duraziv Clima Protect® face ca acestea să fie deosebit de rezistente la ciclurile de îngheț-dezgheț, oferind protecție durabilă împotriva efectelor negative ale condițiilor meteorologice extreme. Astfel, aceste produse asigură o barieră puternică împotriva deteriorărilor cauzate de variabilitatea condițiilor climatice.

Prevenirea contaminării cu microorganisme: Duraziv Clima Protect® vine în ajutorul clădirilor, prevenind contaminarea cu microorganisme precum algele sau ciupercile. Formula produselor este permeabilă la vapori, contribuind la menținerea unui mediu sănătos în interiorul clădirii. Aditivul biocid încapsulat direct în rășină ajută la inhibarea creșterii microorganismelor și la menținerea aspectului proaspăt al suprafețelor.

Produse & Sisteme

Gama Duraziv Clima Protect® pentru fațadă

DURAZIV Clima Protect® cu Kauciuc® Primer Grund de amorsareIdeal pentru pregătirea fațadelor pentru finisare și protejarea lor împotriva algelor și fungilor.

DURAZIV Clima Protect® cu Kauciuc® Tencuială decorativă structurată TDSPentru un finish structurat și atractiv, cu protecție împotriva factorilor externi.

DURAZIV Clima Protect® cu Kauciuc® Tencuială decorativă granulată MDPropune o estetică granulată distinctivă ce rezistă la uzură.

DURAZIV Clima Protect® cu Kauciuc® Tencuială de cuarț coloratAdaugă o notă de culoare fațadelor, păstrând în același timp rezistența caracteristică gamei.

DURAZIV Clima Protect® cu Kauciuc® – Vopsea superlavabilă albă pentru exteriorO soluție robustă ce oferă protecție maximă și un aspect estetic deosebit.

Gama Duraziv Clima Protect® pentru lemn

DURAZIV Clima Protect® Lac lucios pe bază de apă, pentru interior și exterior, cu tehnologie Nanopor – Adaugă un finisaj strălucitor, rezistent și durabil suprafețelor din lemn.

DURAZIV Clima Protect® Lazură concentrată pe bază de apă, pentru interior și exterior – O soluție versatilă pentru a sublinia și proteja frumusețea naturală a lemnului.

Zone de utilizare pentru produsele Duraziv Clima Protect®

Rezidențial: Fie că este vorba de case particulare sau complexe rezidențiale, Duraziv Clima Protect® oferă soluții pentru a asigura durabilitate, estetică și un mediu sănătos pentru locatari.

Unități medicale: În contextul în care igiena și curățenia sunt esențiale, produsele Duraziv Clima Protect® sunt ideale, oferind protecție împotriva contaminării și un mediu interior optimizat.

Spații industriale: În spații unde solicitările sunt mai ridicate și condițiile pot fi mai dure, Duraziv Clima Protect® asigură o rezistență de top și un finisaj durabil.

Finisaj premium pentru obiecte din lemn: Pentru proiectele unde calitatea și aspectul estetic sunt la mare preț, produsele Duraziv Clima Protect® sunt alegerea ideală, aducând o notă de rafinament și eleganță.