Cariere

Marca Duraziv și fabrica Duraziv fac parte din Grupul Saint-Gobain începând din anul 2021, astfel că la Duraziv echipele se dezvoltă în aceeași cultură promovată de Grup.

DEPARTAMENTELE NOASTRE

Activitățile pe care le desfășoară echipa operațională Duraziv sunt conduse local de Directorul General, către care răspund mai multe departamente – organizate pe funcțiuni

Există o strânsă cooperare între Grupul Saint-Gobain România, Saint-Gobain Construction Products România și Duraziv. Echipa și fabrica Duraziv fac parte integrantă din Grupul Saint-Gobain, astfel că la nivel operațional există o echipă dedicată Duraziv și un schimb de experiență constant între echipa Duraziv și echipele aferente diverselor funcțiuni din cadrul Grupului. Grupul Saint-Gobain a primit certificarea „Angajator de Top” și în 2023, în România pentru al 7-lea an consecutiv, iar la nivel international pentru al 8-lea an consecutiv – acum certificarea fiind activă în 40 de țări.

VINO IN ECHIPA NOASTRA SI POTI BENEFICIA DE:

  • Programe de dezvoltare pentru angajații de la fiecare nivel al organizației
  • Promovare în carieră, în cadrul Activităților Grupului Saint-Gobain din România
  • Planificarea carierei individuale
  • Diversitatea echipelor noastre, incluzând peste 100 de naţionalităţi
  • Mobilitate în 75 de ţări

Cei peste 168.000 de angajați Saint-Gobain la nivel mondial continuă să scrie istoria unei companii care datează de mai bine de 350 de ani. Suntem mândri de contribuția pe care o avem la crearea unor spații de locuit durabile, confortabile, estetice, în întreaga lume și la îmbunătățirea vieții de zi cu zi a fiecăruia dintre noi.
Suntem o companie condusă de ambiția de a crea un viitor mai durabil și mai tangibil pentru oameni. Ne pasă de condițiile în care trăiesc, lucrează, învață sau se deplasează.
A te alătura companiei Saint-Gobain înseamnă să te alături unei comunități!

https://www.saint-gobain.ro/joburi

Departamentul

OPERAȚIUNI INDUSTRIALE

Departamentul

CERCETARE-DEZVOLTARE

Departamentul

COMERCIAL

Departamentul

FINANCIAR

Departamentul

LOGISTICĂ – TRANSPORT

Departamentul

ACHIZIȚII

Departamentul

RESURSE UMANE

CULTURA & MODUL NOSTRU DE OPERARE

Principiile de Conduită și Acţiune ale Grupului Saint-Gobain Grupul Saint-Gobain din care și Duraziv face parte, s-a format şi dezvoltat pe baza unor principii împărtăşite şi puse în aplicare în egală măsură de membrii conducerii şi de angajaţi.

A fost necesar să exprimăm în mod clar ceea ce așteaptă Grupul în prezent de la fiecare dintre noi pentru a face față acestor schimbări. Câteva sute de manageri au fost invitați să contribuie ca parte a grupurilor și atelierelor de lucru organizate în anul 2016. Am folosit propriile lor cuvinte care exprimă cine suntem, care este ADN-ul nostru, precum și ceea ce trebuie să devenim. Aceste cinci Atitudini Saint-Gobain se referă la toți angajații Grupului. Acestea reflectă atât moștenirea noastră cât și ambiția de a ajuta la crearea unor spații de locuit minunate și de a îmbunătăți viața de zi cu zi. Punându-le în practică zilnic, vom transforma această ambiție în realitate.