Camera copilului tău e gata de școală?

Ce nu trebuie să lipsească din camera unui școlar. Ponturi și sugestii simple și ingenioase pentru un început fericit de școală.

Vopsiți într-o culoare tonică dulapul clasei

Folosiți rame colorate pentru tablourile făcute de elevi, pentru fotografiile de clasă sau pentru informații care trebuie reținute

Dacă optaţi pentru pereţi albi, totuşi, alegeţi o vopsea rezistentă la pătare, cu grad mare de lavabilitate, special creată pentru medii expuse la uzură – Duraziv cu Kauciuc – vopsea superlavabiă de interior.

Adăugaţi o pată de culoare zugrăvind doar peretele cu tabla, indiferent că este neagră sau albă, rămâne obiectul care atrage toate privirile şi, deci, focalizează atenţia copiilor. Alegeţi o culoare pastel!

Ghiozdan, caiete, pixuri, creioane, manuale sunt doar o mică parte dintre lucrurile necesare unui școlar. Toate trebuie să-și găsească locul în camera copilului. De aceea, avem pentru voi câteva soluții creative de spațiere și depozitare care vă vor face viața mai simplă și vor face trecerea mai ușoară pentru micuțul vostru, de la etapa de preșcolar la cea de școlar. Biroul este unul dintre primele lucruri de care are nevoie un școlar. Dacă bugetul este limitat, puteți recondiționa o masă sau un birou mai vechi, folosind emailul acrilic Duraziv Fără Miros. Produsul este EcoLabel şi este total inofensiv din punct de vedere al emisiilor toxice. Mai mult, fiind inodor, poate fi aplicat chiar în interior, spre deosebire de produsele clasice pe bază de solvent care au un miros înţepător ce persistă chiar şi la câteva zile după aplicare. Fiind disponibil în 17 nuanţe, pentru blat puteţi folosi culori pastel sau neutre, care nu obosesc privirea și nu distrag atenția copilului, iar pentru picioarele biroului, nuanțe vibrante precum albastru, verde sau galben. Astfel, scoateţi în evidenţă noua piesă de mobilier din cameră şi, în plus, sunt culori care stimulează creativitatea.
Rafturile sunt soluția perfectă pentru organizare, uşor de montat şi accesibile ca preţ, pot fi revopsite oricând pentru a schimba decorul, fie cu email acrilic, fie cu lac acrilic. Alegeţi Duraziv Fără Miros, 11 nuanţe de lac – de la cele clasice, stejar, cireş etc., la alb, verde sau negru. Idee: Dacă aveţi deja un corp de bibliotecă şi vreţi să îi daţi un aer modern, coloraţi interiorul rafturilor în nuanţe diferite!

Produse & Sisteme