30 de ani de culoare cu Cartela Jubileu

Casele frumoase au fațade cu personalitate. Alegând culori din cartela Jubileu, pe bază de pigmenți 100% anorganici, rezistenți la acțiunea factorilor climatici, faţada casei va rămâne la fel de frumoasă şi peste 30 de ani!
Culori cu aspect natural, pe bază de pigmenţi 100% anorganici Culorile îmbunătățesc semnificativ aspectul unei clădiri și, folosite corect, pot accentua orice element de design. Colecția Jubileu conține o paletă de 60 de culori neutre și pasteluri, ideale pentru exterior datorită pigmenţilor 100% anorganici, care asigură o putere mare de acoperire și dau o rezistență chimică excelentă culorilor, de până la 30 de ani.
Culori cu indice de reflexie a luminii Y>20% Produsele alese pentru decorarea fațadei, în primul rând tencuiala decorativă, nu trebuie să fie alese doar pe criterii estetice, ci și funcţionale – să ofere protecție durabilă împotriva acțiunii factorilor climatici. Culorile din cartela Jubileu au fost alese special pentru tencuiala Duraziv Clima Protect® cu Kauciuc®, cu un indice de reflexie a luminii Y>20%, tocmai pentru că tencuiala se aplică peste polistiren, ca parte a sistemului de termoizolare, şi reducîndu-se considerabil cantitatea de căldură absorbită se reduce implicit riscul de degradare a sistemului. Se ştie că polistirenul începe să se macine la temperaturi de peste 70˚C, deci cu cât se evită supra-încălzirea, cu atât mai mult se prelungeşte durata de viaţă a faţadei şi se reduc costurile de întreţinere a acesteia.
Formulă unică cu Kauciuc® – procent majoritar de răşini sintetice de calitate superioară Materiale de cea mai bună calitate mențin în timp caracteristicile rezultatului final. Formula unică cu Kauciuc® a tencuielilor din gama Clima Protect® asigură o flexibilitate crescută și protejează pelicula de eventuala apariţie a crăpăturilor, chiar şi în condiţii meteo aspre, cu numeroase cicluri îngheţ-dezgheţ, radiaţii solare puternice şi umezeală ridicată. Astfel, se evită infiltrarea apei în stratul suport şi apariţia unor probleme precum eflorescenţa, exfolierea etc.
Aditivi de hidrofobizare Aditivii de hidrofobizare din tencuiala Clima Protect® cu Kauciuc® resping infiltrarea apei şi asigură un efect de auto-curățare, particulele de praf fiind antrenate în alunecare pe suprafaţa clădirii odată cu picăturile de apă, ceea ce face ca produsul să fie perfect pentru zonele urbane poluate.
Formulă nouă, cu biocid “încapsulat” direct în răşină Contaminarea biologică este o problemă frecvent întâlnită, nu doar în zonele cu nivel ridicat de umiditate atmosferică, așa cum sunt cele de pe litoral sau din depresiuni, sau cele din preajma unor zone verzi, ci şi acolo unde faţadele sunt orientate spre nord şi nu sunt suficient încălzite de soare. Certificată de Laboratoarele Troy din Germania, formula sistemului Clima Protect® cu Kauciuc® – tencuieli și primer, este îmbunătățită cu biocid “încapsulat” direct în răşină şi blochează pe termen lung acţiunea degradantă a fungilor şi algelor. La formulele clasice biocidul este “spălat” de apă, mai ales dacă se şi curăţă cu furtunul faţada, aşa că protecţia anti-bacteriană este mult redusă.
Sfaturi de care să țineți cont când decorați fațada: Alegeți nuanțe care să respecte planul de urbanism al zonei în care locuiți Creaţi o schemă cromatică ţinând cont de toate elementele vizibile – acoperiş, tâmplărie, burlane Testaţi culoarea pe o suprafaţă mai mare înainte de a decide să o aplicaţi pe toată faţada, este posibil să vă pară diferită faţă de cum o vedeţi în cartelă, pe o suprafaţă de 30 cmp Testaţi culoarea la lumină naturală, poate fi mult influenţată de lumina artificială, în special tonurile de gri Culoarea de bază, care va fi vizibilă pe cea mai mare suprafaţă, trebuie aleasă împreună cu cea complementară, pentru a stabili exact tonul cel mai potrivit şi intensitatea dorită.

Produse & Sisteme