Transformă locul de luat masa de la birou, ca să te simți ca acasă!

Clădirile de birouri pot fi adesea spații destul de impersonale, dar în câțiva pași simpli poți crea o atmosferă caldă, primitoare. Vopsea colorată și puțină imaginație – e tot ce vă trebuie!
Spațiul unde se servește masa la birou trebuie să fie o zonă de calm, asociată cu pauza de masă și cu relaxarea. Cu acest gând în minte am pornit în renovarea bucătăriei Duraziv și am invitat-o pe prietena noastră, arhitecta Andreea Nițu, să ne dea câteva sugestii. Fiind un spațiu mic, am ales o culoare de fond foarte deschisă, S3-01, un alb cu tentă discretă de bej, în ton cu faianța. Pentru constrast, am ales două culori vibrante, gri C11-03 și oranj S3-03, care să completeze nuața pardoselii de granit și, respectiv, a jaluzelelor. Am completat decorul cu un tablou pe care Iuliana, expertul nostru în tehnica aplicării, l-a realizat cu ajutorul unui șablon și al vopselelor lavabile Luxens, disponibile exclusiv în rețeaua Leroy Merlin. „Înghețată de fistic”, „Marmeladă de piersici”, „Prune brumate”, și „Fulgi de migdale” sunt doar cîteva dintre culorile care ne-au inspirat, că doar eram în bucătărie, nu? Nu am uitat nici de detalii, precum obiectele practice – cutia de pâine și suportul de cuțite, pe care le-am vopsit în aceeași nuanță de gri de pe perete, folosind Duraziv Email Acrilic Fără Miros .
Pentru a evita apariția mucegaiului și igrasiei, folosiți vopseaua lavabilă igienizantă Duraziv Baie și Bucătărie. La final, pentru o pată de culoare, am apelat la prietenii de la Beestick și am primit un ceas sticker pentru perete. Da, ce vedeți nu e o pată de vopsea, ci un sticker decorativ de mare efect pe care l-am aplicat direct peste vopsea! Găsiți aici mai multe modele. Am mai adăugat și câteva plante cu frunze verzi și, hocus-pocus, atmsofera s-a înviorat iar spațiul a devenit unul din cele preferate de toți colegii. Încă un motiv să așteptăm pauza de masă!

Produse & Sisteme