Raze de culoare de la DURAZIV

Culoare înseamnă și îndrăzneală. Șapte pași simpli pentru un birou „altfel”.

Șmirghel abraziv

Amorsă concentrată cu Kauciuc

Bandă adezivă de hârtie de 0,5-1 cm lăţime

Trafalet cu păr scurt

Pensulă subțire, pentru retușuri

Vopsea superlavabilă cu Kauciuc DURAZIV ColorPRO

Pasul 1 – Pregătirea peretelui Curățați peretele pe care urmează să lucrați cu un șmirghel abraziv pentru a obţine o suprafaţă perfect netedă. Dacă e nevoie, aplicați și un strat de amorsă, aceasta va fixa praful şi va egaliza suprafeţele cu absorbţie diferită. Folosiţi DURAZIV Amorsă concentrată cu Kauciuc.
Pasul 2 – Măsurarea Măsurați cu atenție lungimea și lățimea suprafeței pe care veți lucra. Trasați apoi cele două axe, verticală și orizontală. Vă vor ajuta să vă luați reperele necesare pentru întregul desen.
Pasul 3 – Delimitarea spațiior de lucru Dintr-un colț în altul, pe diagonală, aplicați o bandă adezivă de hârtie. Măsurați cu atenție, apoi împărțiți zona în raze de dimensiuni diferite, luând drept reper centrul peretului. De-o parte și de alta a axei orizontale trebuie să aveți în final câte 17 raze. Pentru a colora și peretele alăturat, tot ce trebuie să faceți este să prelungiți razele, folosindu-vă de banda adezivă.
Pasul 4 – Alegerea culorilor Pentru model, am ales din paletarul Duraziv ColorPRO 14 nuanțe vii de albastru, verde, galben, portocaliu și roz atât din secţiunea Clasic, cât și Selecta. Pentru că modelul conține foarte multe culori, alegeţi o banda de hârtie mai lată care, după dezlipire, va lăsa în urmă linii albe de delimitare, evitând astfel un aspect prea încărcat.
Pasul 5 – Aplicarea culorilor Aplicați culorile cu un trafalet îngust, cu păr scurt, la interval de o culoare pentru a evita sa se amestece. Lăsaţi să se usuce bine primul strat înainte de a reveni cu mâna a doua.
Pasul 7 – Retușarea Cu o pensulă mică, retușați zonele unde nu ați putut ajunge cu trafaletul (la colțuri, pe margine, pe lângă prize), dar și centrul modelului.

Produse & Sisteme