4 idei de transformare a mobilierului Ikea

Protejați-vă portofelul și alegeți să reîmprospătați decorul printr-un set de trucuri care vor schimba complet atmosfera casei. Cu puțină culoare și imaginație, veți putea personaliza orice tip de mobilier!
Livingul este încăperea în care primim, de obicei, musafirii și unde se strânge toată familia, de aceea vrem să arate bine, ca să facem impresie, dar să fie și confortabil. Dacă ați ales să decorați cu obiecte de mobilier marca Ikea și, între timp, le-ați mai văzut și la alții sau pur și simplu v-ați plictisit de ele, nu le puneți pe Olx și nici nu încercați să le înlocuiți cu ceva nou! Puteți să le transformați complet cu puțină vopsea și, eventual, câteva accesorii și veți avea nu doar ceva nou, ci o piesă de mobilier unicat! O masă de dining este foarte utilă, dar ce te faci dacă stilul ales inițial nu se mai potrivește cu noile idei de decor? Vopsiți picioarele într-o culoare intensă, iar tăblia cu un lac nuanțat, care să coloreze fără a ascunde fibra lemnului. Efectul vizual e garantat mai ales dacă folosiți modele diferite de scaune, pentru un stil mix&match super cool!
Folosiți DURAZIV Fără Miros Lac pe bază de apă și veți obține o peliculă rezistentă la abraziune și acțiunea agenților de curățare de uz casnic. E complet inodor și se usucă rapid, deci îl puteți aplica în interior. O altă modalitate prin care puteți personaliza livingul sau orice altă încăpere, este să transformați un taburet cu trepte, într-o noptieră cu accente rustice. Vopsiți în alb partea superioară a scăunelului, iar în partea de jos aplicați un strat de lac incolor. Veți obține un contrast elegant!
Înainte de a vopsi, aplicați DURAZIV Grund acrilic cu triplă protecție pentru lemn pentru a reduce absorbția de vopsea, lăsați să se usuce și apoi șlefuiți ușor. Suprafața va fi astfel perfect netedă și pelicula de vopsea/lac se va etala foarte frumos. Am zis taburet? Iată o idee simplă, pentru camera copilului sau, de ce nu, pentru orice spațiu creativ, care să vă inspire.
Sau ce-ar fi să transformați o comodă banală în ceva special? Vopsiți în tehnica ombre, adică aplicați tonuri de intensitate diferită ale aceleiași culori, începând cu cel mai închis la bază. Aplicați niște butoni decorativi, metalici sau din ceramică, și accesorizați cu rame de diferite mărimi, o plantă cu frunze verzi sau o lampă cu abajur în tonuri asortate cu culoarea sertarelor.

Produse & Sisteme