Meșteriți sănătos!

Din iubire pentru copii și pasiune pentru produse naturale, Mugur Diaconu a pus bazele Meșterel, un atelier de mobilier hand made, unde sănătatea este pe primul loc.
Ce fel de familii cumpără produsele mesterel.eu? Meșterel realizează în România produse 100% naturale, așa că putem spune că mare parte din clienții noștri sunt familii interesate în primul rând de sănătatea copiilor lor.
Ce trebuie să știe părinții atunci când cumpără mobilă pentru copii? Cel mai important aspect pe care trebuie să îl aibă în vedere viitorii părinți este sănătatea micilor utilizatori, însă nu trebuie neglijate nici siguranța, funcționalitatea, rezistența în timp, raportul calitate/preț și, nu în ultimul rând, designul
De ce lucrați doar cu lemn masiv în producerea obiectelor de mobilier? Produsele noastre sunt meșterite manual din lemn masiv special ales, fără adezivi toxici, conform noilor reglementări europene. Folosim doar lemn masiv și nu PAL sau MDF, pentru că acesta este un material 100% natural.
Cât de importantă este culoarea vopselei pentru mobilierul copilului? Alegerea culorii mobilierului este un aspect important de care ar trebui să țină cont toți viitorii părinți. Culoarea ajută copilul să își dezvolte vederea și poate contribui la dezvoltarea personalității copilului prin atmosfera creată în camera lui.
Există diferențe între mobilierul bebelușului și cel al preșcolarilor/școlarilor în ceea ce privește culoarea vopselei? Considerăm că mobilierul bebelușului trebuie să fie mai colorat decât cel al preșcolarilor sau școlarilor. Din ce ați observat până acum, ce culori preferă părinții pentru camerele copiilor? Majoritatea părinților aleg mobilierul vopsit în alb, natur sau wenge, iar culorile ce se folosesc în majoritatea camerelor copiilor sunt: roz, bleu, turcoaz.
De obicei, asortează mobilierul la culoarea pereților? Clienții întâi aleg culoarea mobilierului apoi se decid în privința culorilor pereților și materialelor textile.

Produse & Sisteme