Zugrăvește fără trafalet și obții un perete cu aspect de tapet!

Scăpaţi, astfel, de ciupercile și mucegaiul care pot apărea sub tapet și, mai mult decât atât, puteţi schimba modelul și culoarea de câte ori vreţi fără costuri mari. Iată cum, în 3 pași simpli:
Tapet sau vopsea – o dezbatere veche, de când lumea (culorilor!) și o întrebare prezentă adesea pe buzele celor care își propun să redecoreze. Noi avem o soluție creativă: vopsea lavabilă cu efect de tapet! Este vorba despre o tehnică inedită de aplicare a vopselei lavabile, fără pensulă sau trafalet, doar cu o gletieră! Aveţi nevoie de puţină imaginație şi ceva mai multă îndemânare!
Materiale necesare gletieră și șpaclu bandă adezivă de hârtie de 0,5 – 1 cm lățime vopsea superlavabilă cu Kauciuc DURAZIV ColorPRO (C04-03, C12-38, C12-39, C12-40) scară
Grad de dificultate: mediu spre mare. Durată: ½ zi
Pasul 1: Alegeți peretele pe care vreți să îl colorați și asigurați-vă că este curat și perfect uniform. Dacă e nevoie, adică dacă peretele nu a mai fost zugrăvit, aplicați un strat de amorsă, aceasta va fixa praful şi va egaliza suprafeţele cu absorbţie diferită. Folosiţi DURAZIV Amorsă concentrată cu Kauciuc.
Pasul 2: Lipiți bandă adezivă la colțuri și de-a lungul peretelui pe care urmează să lucrați: vă va ajuta să nu-i murdăriți pe ceilalți.
Pasul 3: Cu ajutorul gletierei întindeți culorile pe perete, una câte una. Începeți cu nuanța mai închisă și continuați, cu mișcări unduite, cu celelalte mai deschise. Trebuie să lucraţi repede, ca să nu se usuce primul strat şi, astfel, să puteţi realiza un amestec între acesta şi cel de al doilea. La final, adăugaţi tuşe scurte din culoarea cea mai deschisă acolo unde vreţi să „luminaţi” mai mult peretele.

Produse & Sisteme