Cătălina Dinu

 
Catalina Dinu

Cătălina a ales arhitectura pentru că „mă Fascinea- ză, mă face fericită și îmi permite să ajut oamenii să trăiască într-o lume mai frumoasă.”

Pentru Cătălina Dinu, pasiunea pentru arhitectură a început în copilărie, când revistele de specialitate împrumutate de părinți de la un prieten, au luat locul jucăriilor și cărților de colorat. În timp, a realizat că nu arhitectura gândită ca simplu adăpost o fascina, ci "arhitectura ca experiență de viață, capabilă să te emoționeze, să te educe și să te împlinească".

Cătălinei îi place să se exprime prin culoare, fie că e vorba de accesorii creative sau pereți. Pentru peretele din biroul Conan PR, arhitecta a vrut să redea printr-o explozie de culoare entuziasmul și energia membrilor agenției. Pentru colorare, s-au folosit 14 nuanțe din paletarul DURAZIV (ColorPRO Clasic și ColorPRO Selecta).

arrow
pic1

Proiectele Cătălinei sunt caracterizate de versatilitate și creativitate în detalii. Culoarea galben a obiectelor de mobilier din fotografie poate fi obținută cu email acrilic DURAZIV Fără Miros.

ColorPro